top of page

Jose Reillo

Músic que porta el ritme a la sang i l'expressa com si estiguera parlant. Amb una naturalitat que et deixa glaçat, i tot sense perdre intensitat, precisió, ni sensibilitat. 

Participa de projectes com Le Dancing Pepa Swing Band, Miquel Gil i el grup Sva-Ters. També ha participat/col·laborat en formacions com les Dómisol Sisters i Pep Gimeno Botifarra entre molts d'altres.

Baptiste Bailly

Comença els seus estudis al Conservatori de Saint Etienne. Després d’un grau en musicologia i un Diploma d’Estudis Musicals, entra a l’Escola Superior de Bourgogne, on obté el Certificat Nacional de Pedagogia i una llicenciatura en Interpretació Musical.
 
Pel que fa a la seua aportació en projectes musicals, participa de la “Saint Etienne Big Band”, “L’a pas lu Quartet”, el “MMC Trio”, “Kartel”, “Morse”, o “Le Monde Merveilleux de Pepito”.
 
A València col·labora amb músics com Alexey León, Javier Feltrer, Martin Leiton, Voro García, David Gadea, Mattew Baker, Mateo Rived, Mariano Steimberg, Ales Cesarini i David Minguillón, amb qui crea el duo “Diálogo con un duende”.

Xuso Barberà 

Músic que destaca per la seua versatilitat. S'ha format al Conservatori Superior Joaquín Rodrigo de València, en l'especialitat de jazz. Cal destacar la seua participació al disc pop de Limbotheque Folkabaret, que va ser nominat a millor disc de banda revelació per RTVE al 2012. En el gènere del folk ha acompanyat a músics com Miquel Gil, Pep Gimeno "Botifarra", Aljub i Krama entre d'altres. I per acabar, al món del jazz ha acompanyat a David Pastor, Jorge Pardo, Ramón Cardo, Kiko Berenguer, Toni Belenguer, Joan Soler, Vicente Espí, Manuel Hammerlink, entre molts d'altres.

  • Facebook Black Round
  • Twitter Black Round
  • YouTube - Black Circle
  • Instagram Black Round

© 2017 EN CONSTRUCCIÓ

bottom of page